Kanonvecka

Vilket superväder vi har haft denna vecka. strålande sol och riktig värme.
Allt vårat hö är inne och årets skörd blev riktigt lyckad. Vi kommer att klara oss bra under hela vintern och våren.  Blir lite plastbuntar i höst oxå då dom är bra att ha i vinter.

Hästarna som tränat känns pigga och fina. Nu till veckan ska hela ligan igång igen, lite provlopp och snabbjobb på onsdag så får vi se vart och när dom ska anmälas ut.

I måndags flyttade pappas fölunge hem, hon kommer att heta Caziopeja Doc och är efter super Photo Kosmos och Nirvola O.m efter Enjoy Lavec. Nivola är nu dräktig med Lord Capar, våra  andra två fölston Viktoria Scoop är dräktig med Up Front Larry så där blir det ett helsyskon med Öjja Scoop och så Fourth W.I.C som kommer att få sitt första föl är dräktig med Andover Andover. Så det blir full fart till våren med tre fölungar som springer runt på gården.

Jag har i helgen köpt en Rockard för att kunna göra hästägandet ändå bättre för stallets kunder. Nu kan dom få följa med mig och hästarna ut på träningsturer här hemma. Många tycker nog att det är bra att bara stå vid sidan och kolla på men för dom som vill känna på hästkraften kan vi nu erbjuda detta.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter