Vecka 28

Sans: Har vilat hela veckan då hennes blodprov var högt. Nytt prov togs i slutet av veckan och det var mycket bättre. Några dagars vila till innan vi kör igång igen.

Öjja: Känns fin här hemma, tog prov på henne oxå då hon och sans går i samma hage men hennes värden var kanon. Hon går rundbana i vecka och om det känns bra kommer hon att anmälas till Lindesberg och Dam Sm uttagningen. Så får vi hoppas att poängen räcker till.

Elly: Prov taget hon var frisk men hennes ben behövde en vecka ledigt. Nu är såret läkt så vi kan träna på.

Ezzy: Frisk även hon på blod provet men där väntar jag på ett röntgen svar på hennes ben. Hon fungerar ju inte i träning och det lilla jag såg på bilderna som togs på hennes ena knä så kommer hon aldrig att bli en travhäst.

Camaro: Jobbar fint, vi testar att köra ett jobb i veckan så hoppas jag att detta säger mig det jag vill höra så blir det premielopp snart.

Soto: Är ganska normal nu så det är dax att börja inkörningen. Men jag går väldigt sakta fram så att han mår bra av det.

Box: Jobbar bra, provlopp på onsdag och om han är bra då blir det kval 1 augusti. Han gillar sin tjej väldigt mycket och har blivit supertrevlig.

Kassay; Är en fin tjej som gillar att träna. Hon är körd i veckan och jag tycker att nått litet stör henne. Så det blir koll när Meri kommer nästa gång. Hon har tagit flytten bra och jag tror att stallet har fått in en fin häst.

Zorro: Har tränat denna veckan, han känns som innan olyckan, Inte rädd å så. Riden två gånger och då ser man lite orytmiskt bak. Vi jobbar på då han saknar muskler.

Leo: Har bara skrittat denna vecka och nu har hans flank läkt ihop fint. Så nu tar vi och kör på igen.

Då hästarna inte varit 100 vid max ansträngning blev jag lite orolig att dom har någon form av sjuka. Men blodproven visar inte nått. Mina funderingar på Sans dåliga prestation är att när jag vaccinerade dom för 4 veckor seda bröt det ut en liten infektion på dom, i fredags fick dom andra sprutan och denna gång ser jag inget på hästarna. Förra gången kom det lite snor. Jag har kollat runt lite och det ser ut att vara såhär i många stallar och ingen vet riktigt vad det är. Så nu hoppas jag att mina åtgärder har gjort sitt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln