vecka 33

Hallå!
Jag hoppas att ni alla fått mailet om stallträffen, och att ni kommer.

Hästana joggas och känns bra, börjar bli pigga och svettas mindre. Blodprov på onsdag så får vi se vad det säger denna gång. Har kommit på en sak till med detta om dom nu ligger lågt på röda blodkroppar och inte syresätter sig på ett bra sätt så är det ju inte konstigt att dom känns bra ena dagen och jättetråkiga andra. Då är dom ju stela och orkar inte jobba igång sig. Tror att det kommer att bli kanonbra när dom ligger bra på proverna.

Vi tömkör Ungarna och dom sköter sig fint. Taggis börjar komma fram lite nu efter en vecka i stallet. Finns lite humör i henne. Men sköter sig fint ändå. Tänk vilka krav vi har på dom. snabbt ska det gå att bli travhäst och det är klart att lite protester måste dom få ha.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln