Allt går vår väg!

Veckan som gått har inte haft en lugn stund.
Vi har tränat hästarna och fixat inför vår stallträff.

Hästarna jobbar på bra, blodproven visar uppåtstigande värden så nu har vi fått klartecken att köra intervaller. Om det fortsätter att gå vår väg så är vi ute till start om 3 veckor.

ettåringarna har nu haft vagn på sig och sköter sig fint.

Stallträffen eller snarare stallfesten blev en riktigt rolig tillställning med 70 hästägare på plats. Vi kollade på hästarna, hade tipspromenad och åt god mat. Så roligt att så många kom, tack till er alla. Ett extra tack till er som hjälpte till under dagen med maten, tipspromenaden och iordningställandet av allt.
Vi återkommer med lite bilder från dagen.

Jag vill också passa på att hälsa vår nya hästskötare Monica Andersson välkommen till stallet. Monica kommer från Hemavan men har under många år bott i Norge. Nu är hon åter på Svensk mark och vi har lyckats få henne hit till Örebro. Monica är en tjej som passar bra in i vårt team med ett tålamod som få har. En längre presentation om henne kommer i veckan på om oss sidan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter