Vecka 37

Taggis Taggis
Sans Bout: Fick en rundsmörjning nu innan vi laddar på hårt igen. Hon var öm i tre kotor och så kollades ryggen om. Nu blir det skritt och jogg sedan full fart.

Öjja Scoop: Har kännts fin men vi har också bara joggat hemma, tog med henne då det fanns en plats över i bussen och vi körde henne för veterinären. Han tyckte hon var superfin och jag tyckte halt högerbak. Så när jag sedan gav henne tömmarna utan stöd såg han att hon inte arbetade rätt. Vi bedövade lite och kom fram till att det är bakknät samt en led uppe i ryggen som spökar. Så nu hoppas jag att vi hittat rätt. Under den här veckan som gått har hon legat och vilat mycket vilket betyder att hon nog tycker att det känns bra.

Digital Box: Har gått ett  lätt rundbanejobb efter 1.40 han var lite slö men det brukar han vara vid träning om han inte har någon kompis med sig. Vi jobbar på och om jag fortsätter vara nöjd blir det snart start.

Kassay: Var med till veterinären och hon blev behandlad i knän och rygg. Hoppas vi får Önskat resultat.

Leo: Har jobbat på lite snabbare och testar rundbana i veckan som kommer. Han har besvärats av en liten hovböld men det börjar att ge med sig. Pigg och glad är han iallafall.

Zorro: Har musklat på sig fint men behöver lika mycket muskler till. Han börjar bjuda på bra framåt och även om det tar lite tid så tror jag att han kommer att kunna springa lopp i framtiden.

Önas Hamra: Har vi bara joggat några gånger innan tisdagens veterinärbesök. Hon hade som jag befarade från att sätt sista loppet ont i sina kotor fram samt hovleder. Men inga stora grejer så om hon känns bra blir det start i slutet av månaden.

Elly: Skulle gå jobb i torsdags men känndes inge bra, Hon lekte i hagen några dagar innan och fick inte stopp på benen i det blöta gräset utan fräste rakt ut igenom staketet. Så hon vrikade nog till sig där. Vi hoppas hon blir bra fort.

Taggis: Kör jag nu själv, hon bjuder framåt fint och sköter sig superbra. Hon fick framskor i veckan och ska även få ett par bakskor snart. Meningen är att hon bara ska vara kvar här månaden ut.

Camaro: Gick ett lätt jobb efter 1.50 i veckan och var pigg. Han trixade lite med huvudet och höll på som vanligt. Så jag kan nog räkna han som frisk nu. Premielopp snart igen.

Soto: Är väldigt duktig med vagnen, dock har han lite tvångstankar om saker som är nya och sitter åt så han bockar alltid lite för att se om han kommer loss, Så där har jag fortfarande en medhjälpare med. Vi jobbar på i lugn fart så han blir trygg.

I veckan kommer alla att få sina tänder fixade och uppdatering sker först på tisdag nästa vecka då jag ska åka till Estland och köra Boyen i lopp på Lördag.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln