Kul Estlandstripp!

Då har man kört lopp i Estland. Travbanan ligger i Tallinn och det var totalt 6 lopp under dagen. Vi var tre kuskar från Örebro jag, Micke Lindblom och Ronny Gustavsson.

Jag körde två lopp i en nystiftad damcup. Hästarna lottades samma dag. Jag fick köra en 14 årig vallack  och lyckades bli lottad på honom båda loppen. I det ena var vi 5a och i det andra 4a. Så jag blev totalt 4a.

Micke blev 4a med sin häst och Ronny fick vinna ett lopp och blev 5a i det andra.

Det var ett roligt avbrott i vardagen för oss alla och för er som inte varit i Tallinn och gillar att kolla in en fin stad så rekomenderar jag er att åka dit. Staden är fantastiskt fin.

Hästarna jobbar på bra och nu börjar vi anmäla ut dom. Först ut blir Önas Hamra , sedan premielopp för Camaro Scoop och så ska även Digital Box ut. Känns bra att hästarna nu är på gång.För er som äger läs mer under träningsrapport.

Så håll koll i startlistorna.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter