Vecka 46

Elly: Är nu igångsatt igen. Hon påminnde mig om varför hon inte ska vila i tre veckor. Det var en laddad och något arg tjej som tränade i veckan. Det lixom slog gnistor ur öronen när hon inte fick springa som hon ville. Attas så fin hon är.

Hamra: Har återhämtat sig fint från sin förstoppning och känns fin. Hon får gå provlopp på tisdag.

Leo: Är en liten buse, galopp igen i tisdages provlopp, men travet flyter fint. Känns som han bara tar till galoppen när han känner för det. Vi får traggla på lite för att lära honom hur en travhäst ska sköta sig. Lopp igen på tisdag.

Zorro: Känns kanonfin. Han är mer med i huvudet nu, han har musklat sig fint och även här ska poletten bara trilla på plats. Han går oxå lopp på tisdag.

Boxen: pigg och glad, något stel i sina bakben. Vi jobbar på och siktar in oss å nytt lopp i början av december.

Kassay: Känns bra, startar på torsdag på örebro. ser ut att vara ett bra lopp för henne.

Camaro: Är stor och just nu väldigt pigg. Han tränar på 16 km här hemma på skogen och drar inte en pust när vi kommer hem. Han är som sin syster väldigt stor i steget så det smäller bara till när vi lägger oss brevid träningskompisen. Camaro tar ett steg när den andra tar två.

Soto: Jobbar på som jag tänkt. Men är fortfarande busig.

Öjja: Är fortsatt tjock i sitt ben. Vi skrittar henne och hon är väldigt pigg. Vi har kollat benet och en liten blödning hittades. Jag kommer att se vad som händer men vi åker nog till Henrik för en extra koll om det inte blir bättre.

Sans: Fanns det ingen fart i i provloppet. Jag åkte av och hon hade hög puls. Pigg och glad och inget konstigt syns såhär efter. Får pressa henne lite i veckan så får vi se.

Jenka: En kul kille, som ska bo här en månad, Han är körd långa rundan och var lite seg den sista biten. Vi kommer att vava körning och ridning med honom. Då ridningen är det som vi har åtagit oss. Tur jag har två små ryttare i Monica och Maria så att det går lätt vid inridningen.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln