Öjja Skadad

Magkänslan var rätt, Öjja blir borta ett tag. Hon har fått en mindre blödning i gaffelbandet på ett framben. Hon är nu behandlad och vi har redan påbörjat hennes rehab. Det är grymt tråkigt då hon var på gång igen. Så just nu känns det lite tungt när stallets stjärna blir borta en gång till. Bara att kämpa på hon kommer igen.

 Denna helg har vi grejat lite här på gården. Allt regn som kommit har gjort att gården blivit lerig och tråkig. Så vi har fixat till på lösdriften där det blivit väldigt kladdigt.

Vi har också fixat Bussen och transportenså dom har fått vinterdäck.

Hästarna har tränat på som vanligt. Det är bara Soto, Box och Kassay som varit inne på travet dom andra har tränat hemma. Boxen och Kassay fick gå lite rakbana inför starterna imorgon och dom känns riktigt fina.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter