Ny andelshäst

Då  vi fick hästägare utan häst har jag ordnat en ny andelshäst under 2015. DEt är en häst som redan finns i stallet och som jag tror kommer att göra oss glada. Det är 6 åriga stoet Önas Hamra. hon har nästan 200 000 på kontot och är en superfin travare. Läs mer om Hamra under salutorg.

Många av ägarna till Camaro har beslutat sig för att gå med i Öjja och Boxen medans några avslutar helt. Det är bara ett par stycken som valt att gå med i Hamra, så det finns lite platser kvar för nya ägare också.

I örigt joggar vi på en vecka till, tar  nya blodprov nästa måndag och hoppas på rätt siffror på dom.

I lördags hade vi travgala i Örebro, Åke Lindblom tog hem det mesta (Grattis Åke)men jag glädjs mer åt Fredrik Söderberg som fick priset för årets 3-åring och montepriset. Alltid trevligt med lite gala och fest :-) Jag och Maria Henriksson representerade stallet bra tycker jag.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter