Äntligen kom Segern för Grabbhästen

Som vi väntat, som jag kämpat. Det jag hela tiden har sagt att Digital Box är en fin häst men behöver lite mer tid är sant. I lördags tog han sin första seger i sin 7e start. Han får ledningen plättlätt och väl balanserad av kusken Tony Wallin under loppet och gick han undan till säker seger.Tony var mycket nöjd efteråt och sa att det fanns gott om krafter kvar.

Jag själv stod vid staketet och vågade knappt andas, när dom säger att första 1000 går på 17,0 höll jag på att bryta ihop, min prins har ju aldrig öppnat så fort.

Önas Hamra startade igår på Eskilstuna och gör det riktigt bra, vi hamnade i trötta ryggar men får med oss ett 6e pris hem. Hon anmäls ut redan till nästa vecka då hon har lite poäng och ett väldigt bra P22 lopp.

Nu vågar jag andas ut lite, då hästarna visar form, känns det som att alla smittor är borta från mitt stall.

På torsdag ska  Elaiza Von Otto och X.Y.Z Gladiator kvala.
Elaiza är ruskigt bra men väldigt busig och stänkrädd. Tiden klarar hon lätt bara hon sköter sig.
X.Y.Z är en humörs kille och kan gå runt 20 i dagsläget men sen ska han vilja springa för dagen.
Jag har satt upp Per Fromell och han är ju säkerheten själv på lite knasiga hästar. Känns riktigt bra att kunna gå in till honom när det är något som strular. Många år i branschen med svåra hästar ger en grym kunskap och han är alltid villig att komma med råd.

Båda har varit fina i provlopp så det känns som att vi lika gärna kan prova att kvala nu.

Det känns väldigt bra att vi börjar få fart på stallet nu.

I söndags kom oxå vårt sista föl, ett sto E: Lord Capar och Nivola O.M 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter