Ny Ottosson snart ute på tävlingar

Idag körde min brorsdotter Elsa sitt sista licenslopp. Hon blir 8 år iår och ska nu  börja tävla med sin ponny Isidor.
Så snart har vi en ny Ottosson ute på travbanorna. Elsa har varit med mig mycket i stallet och vill alltid åka på trav. Hennes favoritkuskar är Calle Lindblom och Björn Goop. Elsa är väldigt populär hos Öjjas ägare och dom kallar henne deras maskot. Lycka till Elsa!

Veckans två starter gick sådär, X.Y.Z kom igenom  bra men slog på galopp in i första sväng. Han har aldrig sätt bättre ut i travet så jag anmäler snart igen. Boxen blev för laddad när bilen släppte han fick inte travet att stämma och galoppen kom även där. Det blev sista peng där.

I veckan som kommer ska Hamra starta , i övrigt ska vi träna på som vanligt.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter