vecka 27-28

Jag ber om ursäkt över att jag inbte uppdaterat hemsidan på ett tag. Det har varit så mycket och jag har helt enkelt inte orkat. Då det känns som att jag aldrig får skriva nått kul. Känns ganska negativt idag oxå men nu ser jag framåt och hoppas på lite tur.
Zorro och Leo har lämat stallet och åkt hem till Estland igen.

Boxen: Blev behandlad i sina bakknän, känns som en rund miljon nu. Han kom inte med i loppet på axevalla som jag hoppats på. detta berodde på massa ostartade hästar som har sina fristarter kvar. Han anmäls till mantorp till nästa tisdag och Tony har lovat att köra.

Hamra: Har montekvalat och hon var riktigt fin, tyvärr kom hon inte med i det tänkta loppet veckan efter och vi har inga passsande montelopp fören i slutet av månaden.
Men hon startar i ett sulkylopp på lördag så vi får behålla lite fart i benen. Hon känns väldigt fin.

Elly: Skulle få åka till Meri för ett körprov på fredag då jag inte är helt nöjd med hennes trav, men i söndags stack hon in nått i sitt ena framben så nu blev det PC och bandage. Ev får det bli veterinären ändå för att se så inget sitter kvar i benet. Surt då vi skulle få¨till henne nu så hon kunde starta.

Soto: Joggar på men har varit slö och blir lätt trött. jag kommer att fortsätta med motion och hoppas att han piggar på sig.

Öjja: Hoven läker fint men Meri tyckte att vi skulle ta det lungt några veckor till. Så det gör jag. Hon är pigg och glad. Jag längtar så tills vi får börja träna igen. Å framförallt tävla.

Cazzy: Tömkörs, pappa och jag får ta ett ryck nu så ska vi sätta på vagnen sen. Hon är väldigt snäll så det kommer att gå fint.

Våra tre föl växer så det knakar. tyvärr så har stona släppt sina foster. 4an är ombetäckt och ska kollas på måndag, då tar vi ställning till nom Nivola ska betäckas om.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln