Formen är på väg uppåt...

Önas Hamra har fått göra skäl för höt och havren. Hon startar tätt då jag har chansat lite med anmälningar då ho har tunnt med poäng. Men det ser ut som en bra formhöjare för henne. Hon blev 6a på lindesberg på fina 14,4 kort distans och blev 2a i söndags i sitt första montélopp på Arvika.

Ny start blir redan på Örebro på torsdag även  denna gång monté.

Digital Box blev ju 6a på nytt rekord sist men jag var inte helt nöjd och vi har derför gjort körprov med vår veterinär.
När man gör körprov så visar man hästen i vagn och kör runt i olika tempon. För det mesta åker veterinären brevid i en bil. Vi hittade lite smått och gott vilket jag vet gör att dom inte tar i hela vägen.

Det känns ändå bra att dom visar form och plockar med sig pengar hem.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter