Debut och comeback start!

PÅ fredag blir det en rolig och nervös dag för mig och alla hästägare.
Då ska vi nämligen starta både tjejhästen Öjja Scoop och grabbhästen Digital Box samt min egna debutant Elaiza von otto.

Öjja har varit borta länge för gaffelbandsskada och hovbensfraktur, så hennes tjejer är väldigt laddade för en kväll på Mantorp. Hon känns så fin, behöver troligtvis några lopp i kroppen innnan hon är på topp. Men man ska aldrig räkna bort Öjja.

Boxen var riktigt bra senast och jag hoppas att han kan få ta en plats där fram, kan tycka att det är hans tur att vinna nu.

Elaiza eller Elly som hon kallas är en riktig kanon. Dock så kan hon lika gärna galoppera. Men om hon sköter sig är även hon långt fram och hennes speed är något utöver det vanliga.

Jag kommer att ha Tobias Modig som kusk på alla tre. Tobias har bra flyt för dagen och har visat fin körhand. Jag har alltid försökt ha hemmakuskar på hästarna förut och denna gång passade det bra.

Från örebro går det en buss med 30 förvänansfulla hästägare, bord och mat är bokat och dom lär garanterat stå ute under loppen för att heja fram stallets hästar. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter