Vilken lycka!

Äntligen , som jag jobbat för att få ut Öjja Scoo å banan igen. I fredags gjorde hon comback efter lång frånvaro och tog med sig en3e plats hem. Det var målfoto mellan henne och den som blev 2a. Hon kämade väl, men man såg att det saknades fart i benen sista biten. Tiden blev 16,0. Öjja mår bra efter loppet och benen känns fina.


Hon fick ett varmt välkomnande av och fick vara med på tv  i en interjuv. Väldigt kul att vi upmärksammas efter så lång frånvaro.

Min mail och facebook svämmar över av alla grattis!, tusen tack för ert enorma stöd.

Digital Box startade också och äntligen kom vi ned på en 16-tid ( 16,9) Boxen kämade å bra och det var fullt av hästar på mållinjen samtidigt. Så han blev 7a och fick sista peng. Han är en riktig hederskille och jag är så nöjd med honom för dagen.

Elaiza galoperade och var väldigt högpulsad efter loppet. Tyvärr är hon nu höger framhalt. Vi får röntga knäna i veckan och jag tror att det krävs en operation för att hon ska fungera. Mycket tråkigt, hon har ju varit så fin efter behandlingen. Men med farten kommer ondheten fram igen.

Nu laddar vi om för en ny härlig vecka.


 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter