Bara att bita ihop...

Jag hoppades att hästarna skulle vara igång nu men dom vill inte bli friska. Känns så fina här hemma så jag tog med Elly in till banan för ett test. Hon sprang fint ett varv sedan var det som att hon sprang in i en vägg. Så vi skickade in blod igen för att vara på den säkra sidan innan jag kör hårdare med Öjja och Boxen och såklart sa proven att jag inte får köra dom trötta.

så jag har inte nått nytt om varje häst mer än att dom känns grymma i lugna farter men att blodbilden säger att dom är sjuka.

Vi kämpar vidare och jag hoppas att det vänder snart. Ekfalk ville ha nya prov om två veckor.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln