Luften gick ur en stund...

Glädje kan ibland vändas till nått sorgligt.

Glädjen var ju såklart att Öjja äntligen skulle starta och att hon var så fin i jobben, det sorgliga var att när hon startade snubblade hon till efter mål och började halta. Jag tog några djupa andetag dagarna efter och försökte tränga bort det jag redan visste. Förra veckan var jag till Husaby och Henrik och kollade hennes gaffelband. Skadan satt strax under den gamla och såklart kommer den att läka men inte hålla som tävlingshäst.

Hon har gått igenom många tråkiga skador nu och jag har bestämt att hon nu vid 8 års ålder får lägga tävlingsskorna på hyllan. Jag, ägarna och stallet förlorar vår drottning men en liten prinssesa tar nu hennes plats. Lillasyster Maracaz går nu in som stallets tjejhäst.

Tanken är att hon nu ska bli mamma, antingen här hos mig eller säljas till någon som vill avla. Jag överväger just nu alla olika allternativ.

Boxen har även han startat och gjorde det bra, inga pengar blev det då han hade lite struliga ryggar men han visade fin fart. Även Boxen har fått sällskap i bolaget av en ny häst, 2-åriga Macaronz hänger med i grabbgänget.

Nu är det bara att fortsätta kämpa på, för travet är ju det som jag verkligen vill hålla på med.

Vi hörs Hälsningar Maria

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter