Det här är en nyhet

Jag har haft ett långt uppehåll från denna sida , väldigt dåligt gjort av mig men energin och nyheterna har liksom inte funnits.

Men nu är dom många och planerna för framtiden är igång. Energin har börjat smyga sig tillbaka och jag är sugen på nya utmaningar.

Vi börjar med Öjja, hon kommer att betäckas med Raja Mirchi och om man är intresserad av att vara med på hennes föl så kontakta mig för mer information.

Digital Box vann lopp på Eskilstuna i slutet av mars, han gjorde det väldigt enkelt och såg strålande ut. Tyvärr trampade han till på en sten och fick en hovböld efter loppet som behövde läkas ut innan vi i torsdags kunde starta igen. Denna gång var han ändå bättre och fullkomligt flög fram till en 4e plats från spår 12 bakom bilen på 1609 meter.

Elaiza Von Otto kvalade i måndags på Färjestad hon var riktigt fin och för dagen väldigt snäll .

Båda två startar på söndag på Årjäng. Boxen från spår 6 bakom bilen över 2640 meter och Elaiza från spår 6 ( springspår) på 2140 meter.
Jag hoppas att båda två kan vara lika fina som dom känns.

Unghästarna jobbar på bra och vi har nu börjat sänka ned dom i tider. Dom är fina alla tre.

Cazziopeja travar äntligen bra och även hon har börjat gå intervaller. Jag hoppas att hon kan starta till hösten. Vi tar det lungt så att ryggen blir stark och håller.

Fölstona 4an och Nivola är tjocka och feta och ska föla den 7 och 17 maj. Men det ser ut som att fölen kan komma vilken dag som helst.

Elsa tävlar på med sina ponnys.
Isidor springer runt sitt rekord men får inte riktigt till det än, han brukar bli bättre på sensommaren/hösten.
Axl är lite för tuff och stark för Elsa men i lördags fick hon till det och körde honom till en 2a plats och på en riktigt fin tid. När dom två lärt känna varndra. Elsa har oxå kvalat sin lilla 3-åring Billy Bus och dom var så fina tillsammans.

Vi planerar att göra ett nytt andelsstall, så att alla ägare är samlade under samma bolag. Mer info om detta kommer snart. Vi ska bara finslipa på dom sista sakerna och tankarna.

Som ni ser har det hänt/ händer ganska mycket, vilket känns väldigt bra.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter