Gården jag håller till på ligger 2,5 mil från Örebrotravet, mellan Sköllersta och Askers by. (Postadress Odensbacken)

Vi har 4 Ha betesmark och kan lätt hängna in mer mark om det behövs. Idag finns det två stall och två lösdrifter. Jag har massor av fina skogsvägar att träna på. Vissa av dom har sand i mitten där jag kan köra lätta intervaller. En gång i veckan får hästarna åka in till travet för lite tuffare jobb på rak- eller rundbanan. Hästarna är i hagen varje dag och tränas 3-4 ggr per vecka.

Vi gör vårt grovfoder själva, både torrhö och hösilage. Jag anser att fodret är mycket viktig. Mina hästar äter Marstalls produkter. ( Jag är även återförsäljare åt dom)

Träningsfilosofi:
Jag vill ha friska och sunda hästar som älskar livet. Jag lägger upp träningen så att den ska passa varje enskild häst. Ni som ägare får ta del av vad som händer med er häst och ska alltid känna att ni är välkomna till mitt stall. Jag använder mig av utbildade medarbetare så som veterinärer, massörer, hovslagare osv. Inget ska lämnas åt slumpen. För mig är hästarna viktigast. varje häst ska få sin chans att kunna prestera och göra sitt bästa under sin vistelse hos mig.
 

Varmt välkommna till mitt stall!

Övrigt: 
Familjen har också en liten uppfödarverksamhet med tre fölston.

Min brorsdotter Elsa och hennes Isidor